Hvem vil videreføre Bedre skole? Vi er klar til å overdra stafettpinnen til seriøs aktør.

Bedre skole: Bedre skole-satsningen ble etablert i juni 2016, og det har vært en stor glede å få dele flotte eksempler fra Skole-Norge. Tiden er imidlertid inne til å la andre overta og videreføre, og vi er klare til å overlate stafettpinnen til noen som kan overbevise og forsikre oss om at konseptet vil bli videreført på en tilfredsstillende måte.

Bedre skole – delingsplattform / kanalene

I løpet av det første året har vi etablert Bedre skole som en plattform for deling og synliggjøring av eksempler fra Skole-Norge. Plattformen består av følgende kanaler:

Overføring – kun til seriøs aktør med ressurser og kapasitet

Drift og videreutvikling av Bedre skole-satsningen krever både ressurser og kapasitet. Motivasjon og engasjement må naturligvis ligge i bunn for overtagelse, men de av dere som ønsker å overta må forsikre oss om at tilstrekkelig med ressurser og kapasitet vil bli lagt inn i videreføringen.

Hva overføres?

Dersom riktig aktør melder seg, og klarer å overbevise oss, er tanken å overdra hele konseptet inkludere alle immaterielle verdier/rettigheter. Domene, fagbloggen og de sosiale kanalene vil naturligvis overføres den som kan videreføre konseptet.

For ordens skyld: Bedre skole-satsningen er gjeldfri. Vi ønsker å videreføre da vi innser at vi ikke har kapasitet til å videreføre i egen regi.

Fremdrift og kontaktinformasjon

Som det fremgår er det ikke hvem som helst som kan overta. Interessenter som ser seg selv som aktuelle bes sende en kortfattet epost-henvendelse som inkluderer en innledende beskrivelse av hvem dere er og hvorfor og hvordan dere kan overta og videreføre på en profesjonell måte.

 

NB! Driften videreføres naturligvis, og gjesteskribenter ønskes hjertelig velkommen til å bidra med eksempler fra Skole-Norge 🙂

 

Beste hilsen

Alf Tore Meling / alftore.meling.bedreskole@ialloffentlighet.no

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s